Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Wob-L Piston pump 380 – 380CE32

380CE32

Wob-L Piston pump 380 – 380CE32

SKU: 380CE32

331,80

Exclusief btw en verzendkosten.
Voeding: 115VAC
Max. Vacuum: -890 mbar

✔Efficiëntie ✔Betrouwbaarheid ✔Geluidsarm

Ontdek de “380CE32” 380 serieWob-L Piston Pumps van Thomas Gardner Denver!

De 380 serieWob-L Piston Pumps vertegenwoordigt een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor een breed scala aan industriële, medische en commerciële toepassingen. Deze pompen zijn ontworpen met een focus op innovatie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid,Waardoor ze een essentiële keuze zijn voor veeleisende omgevingenWaar prestaties en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Benieuwd naar ons gehele assortimentWob-L Piston Pumps? Bekijk het hier!

Geavanceerde kenmerken en technologie

De pompen zijn voorzien van een lichtgewicht en compact ontwerp,Wat niet alleen de installatie vereenvoudigt maar ook ruimtebesparing mogelijk maakt in diverse toepassingen. De gebruikte die-cast aluminium componenten bieden niet alleen duurzaamheid maar ook een uitstekendeWarmteafvoer,Wat bijdraagt aan de efficiëntie en levensduur van de pompen. Intern zijn ze uitgerust met een 9-blads koelventilator die zorgt voor effectieve koeling, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Veiligheid en conformiteit

De pompen zijn grondig getest en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zoals aangegeven door hun cRUus certificering en CE markering. DitWaarborgt dat ze veilig kunnenWorden gebruikt in verschillende internationale markten,Waar strikte regelgeving geldt voor elektrische en mechanische apparatuur. Bovendien zijn ze RoHS en REACH conform,Wat betekent dat ze vrij zijn van gevaarlijke stoffen en voldoen aan milieunormen.

Geluids- en trillingsniveaus

Een van de opvallende eigenschappen van de 380 serie “380CE32” is het extreem lage geluids- en trillingsniveau. Dit maakt de pompen bijzonder geschikt voor toepassingenWaar stilte en minimale trillingen essentieel zijn, zoals in laboratoria, medische faciliteiten en andere geluidsgevoelige omgevingen. De pompen dragen bij aan een comfortabeleWerkomgeving zonder afbreuk te doen aan prestaties.

Corrosiebestendigheid en onderhoudsgemak

Alle natte onderdelen van de pompen zijn behandeld voor corrosiebestendigheid,Waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagingen van vochtige omstandigheden en agressieve chemicaliën. Dit verlengt de levensduur van de pompen en verzekert continue betrouwbaarheid in diverse industriële processen. Bovendien zijn de pompen ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud, met gemakkelijke toegang tot interne componenten voor snelle service en reparaties.

Toepassingen

De veelzijdigheid van de 380 serie “380CE32″WordtWeerspiegeld in haar brede scala aan toepassingen:
  • Laboratoriumapparatuur: Voor nauwkeurige en betrouwbareWerking inWetenschappelijke onderzoekslaboratoria.
  • Voedsel- en drankapparatuur: Essentieel voor hygiënische en veilige verwerking zonder risico op olieverontreiniging.
  • Zakelijke apparatuur: Voor efficiënte en stilleWerking in kantooromgevingen.
  • Tandheelkundige apparatuur: Voor comfortabele behandelingen met minimale geluids- en trillingsafgifte.
  • Verpakkingsapparatuur: Voor consistente prestaties in productielijnen die verpakkingen produceren.
  • Vacuümhulpapparatuur: Voor het creëren en onderhouden van vacuümomgevingen met hoge efficiëntie.

Conclusie

De 380 serieWob-L Piston Pumps combineert bewezen technologie met innovatieve ontwerpkenmerken om betrouwbare prestaties te leveren in diverse kritische toepassingen. Of het nu gaat om industriële processen, medische apparatuur of commerciële installaties, deze pompen bieden de garantie van duurzaamheid, efficiëntie en naleving van strikte normen. Met hun veelzijdigheid en robuuste constructie zijn ze eenWaardevolle investering voor elke omgevingWaar betrouwbaarheid en efficiëntie voorop staan.
Weight 4400 g
Vacuum (mBar)

Medium

Voeding

Merk