Snelbestellen

Met artikelnummer

Werken bij Olmia

Home / Werken bij Olmia

Werk waar je blij van wordt!

Ben je op zoek naar een baan waar je energie van krijgt? Een baan waar je kunt groeien? Een baan in de procestechniek? Dan ben je bij Olmia aan het juiste adres! Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team dat zich inzet voor technische excellentie en klantgerichtheid. Op deze pagina kun je zien of er openingen zijn in onze organisatie. We bieden niet alleen een uitdagende werkomgeving, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Misschien tot binnenkort! Wij kijken ernaar uit om nieuwe talenten te verwelkomen die ons helpen om samen de toekomst van procestechniek vorm te geven.

Onze vacatures

Job van Olmia Procestechniek

Marketing/Communicatie stagiair(e) (16-40 uur)

– Social media management
– Ontwerp van promotiemateriaal
– Website Marketing
– SEO Copywriting

Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing en communicatie? Heb je affiniteit met sociale media en weet je hoe je pakkende content creëert? Bij Olmia Procestechniek zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken!

Wie zijn wij?

Olmia Procestechniek is dé erkende distributeur van Thomas Gardner Denver in de Benelux. We specialiseren ons in industriële pompoplossingen en bieden een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen. Deze industriële markt zit vol verrassingen en gave oplossingen die jij kunt ontdekken! Kwaliteit, product en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Als stagiair(e) bij ons bedrijf krijg je de kans om mee te werken aan boeiende projecten en een toffe bijdrage te leveren aan ons merk en onze zichtbaarheid in de markt.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage bij Olmia Procestechniek ga je je bezig houden met verschillende aspecten van marketing en communicatie. Je zult nauw samenwerken met ons team en krijgt de kans om je creatieve vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen. Jouw taken kunnen onder andere omvatten:

  • Social media management: Je helpt bij het beheren van onze social media-kanalen, creëert aantrekkelijke posts en zorgt voor interactie met onze volgers.
  • Content creatie en bewerking: Je bewerkt foto’s en video’s voor promotionele doeleinden en helpt bij het ontwikkelen van visuele content die ons merk versterkt.
  • Website marketing: Je werkt aan het optimaliseren van onze website, denkt mee over verbeteringen en helpt bij het uitvoeren van online marketingstrategieën.
  • Promotiematerialen ontwikkelen: Je ondersteunt bij het ontwerpen van brochures, flyers en ander marketingmateriaal dat onze producten en diensten in de schijnwerpers zet.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die:

  • Creatief en proactief is en ideeën inbrengt om onze marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.
  • Affiniteit heeft met sociale media en ervaring heeft met platforms zoals Instagram, LinkedIn en Facebook.
  • Bekwaam is in het bewerken van foto’s en video’s (bijvoorbeeld met Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro of vergelijkbare tools).
  • Communicatief vaardig is, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Georganiseerd is en zelfstandig kan werken, maar ook goed functioneert in een teamomgeving.
  • Een (lopende) opleiding volgt in de richting van Marketing, Communicatie, Multimedia Design of een vergelijkbare studie.

Wat bieden wij?

Bij Olmia Procestechniek bieden we je een uitdagende en leerzame stageplek waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je zult werken in een dynamische en professionele omgeving waarin je echt het verschil kunt maken. Daarnaast bieden we:

  • Een inspirerende werkomgeving met een gezellig en toegewijd team.
  • De mogelijkheid om je creativiteit en marketingvaardigheden te laten zien en te groeien.
  • Begeleiding en ondersteuning om je leerdoelen te bereiken.
  • Een passende stagevergoeding.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al werken bij Olmia Procestechniek en kun je niet wachten om je creativiteit in te zetten in de wereld van industriële procestechniek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Nous@olmia.nl, of bel ons op: 0344726 909 en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer Lezen
Anne Fleur van Olmia Procestechniek

Marketing/Communicatie medewerker (16-32 uur)

– Social media management
– Ontwerp van promotiemateriaal
– Website Marketing
– SEO Copywriting

Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing en communicatie? Heb je affiniteit met sociale media en weet je hoe je pakkende content creëert? Bij Olmia Procestechniek zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker communicatie/marketing die ons team komt versterken!

Wie zijn wij?

Olmia Procestechniek is dé erkende distributeur van Thomas Gardner Denver in de Benelux. We specialiseren ons in industriële pompoplossingen en bieden een breed scala aan producten. Deze industriële markt zit vol verrassingen en innovatieve oplossingen die jij kunt ontdekken! Kwaliteit, product en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Als medewerker bij ons bedrijf krijg je de kans om mee te werken aan boeiende projecten en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons merk en onze zichtbaarheid in de markt.

Wat ga je doen?

Als medewerker communicatie/marketing bij Olmia Procestechniek houd je je bezig met verschillende aspecten van marketing en communicatie. Je zult nauw samenwerken met ons team en krijgt de kans om je creatieve vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen. Jouw taken kunnen onder andere omvatten:

  • Social media management: Je beheert onze social media-kanalen, creëert aantrekkelijke posts en zorgt voor interactie met onze volgers. Je ontwikkelt strategieën om ons bereik en onze betrokkenheid te vergroten.
  • Content creatie en bewerking: Je bewerkt foto’s en video’s voor promotionele doeleinden en helpt bij het ontwikkelen van visuele content die ons merk versterkt. Je werkt aan het opbouwen van een consistente merkidentiteit door middel van diverse media.
  • Website marketing: Je werkt aan het optimaliseren van onze website, denkt mee over verbeteringen en helpt bij het uitvoeren van online marketingstrategieën. Je analyseert websiteverkeer en stelt rapporten op om onze digitale prestaties te verbeteren.
  • Promotiematerialen ontwikkelen: Je ondersteunt bij het ontwerpen van brochures, flyers en ander marketingmateriaal dat onze producten en diensten in de schijnwerpers zet. Je zorgt ervoor dat al ons promotiemateriaal professioneel en aantrekkelijk is.
  • Marketingcampagnes: Je helpt bij het plannen en uitvoeren van marketingcampagnes die onze merkbekendheid en verkoop bevorderen. Je werkt samen met ons team om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en implementeren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een medewerker die:

  • Creatief en proactief is en ideeën inbrengt om onze marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen. Je hebt een scherp oog voor detail en een passie voor storytelling.
  • Affiniteit heeft met sociale media en ervaring heeft met platforms zoals Instagram, LinkedIn en Facebook is een pré. Je weet hoe je sociale media kunt gebruiken om een merk te laten groeien en betrokkenheid te creëren.
  • Bekwaam is in het bewerken van foto’s en video’s (bijvoorbeeld met Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro of vergelijkbare tools). Je hebt oog voor visuele details en kunt inhoud creëren die opvalt.
  • Communicatief vaardig is, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt je ideeën duidelijk en effectief overbrengen, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Georganiseerd is en zelfstandig kan werken, maar ook goed functioneert in een teamomgeving. Je bent flexibel en kunt je aanpassen aan de dynamische behoeften van een groeiend bedrijf.
  • Ervaring of een opleiding heeft in de richting van Marketing, Communicatie, Multimedia Design of een vergelijkbare studie. Je brengt relevante kennis en vaardigheden mee die je kunt toepassen in ons bedrijf.

Wat bieden wij?

Bij Olmia Procestechniek bieden we je een uitdagende en leerzame werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je zult werken in een dynamische en professionele omgeving waarin je echt het verschil kunt maken. Daarnaast bieden we:

  • Een inspirerende werkomgeving met een gezellig en toegewijd team. Je werkt samen met collega’s die gepassioneerd zijn over hun vak en altijd klaarstaan om te helpen.
  • De mogelijkheid om je creativiteit en marketingvaardigheden te laten zien en te groeien. Je krijgt de kans om projecten van begin tot eind te beheren en je ideeën in de praktijk te brengen.
  • Begeleiding en ondersteuning om je doelen te bereiken en jezelf verder te ontwikkelen. We investeren in jouw groei en succes.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al werken bij Olmia Procestechniek en kun je niet wachten om je creativiteit in te zetten in de wereld van industriële procestechniek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Nous@olmia.nl, of bel ons op: 0344-726 909 en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer Lezen
handschuddende mensen bij Olmia Procestehcniek

Sales engineer (32-40 uur)

– Bijhouden en actualisering van CRM-systemen
– Offertes opzetten
– Uitwerken van voorstellen
– Genereren van new business door eigen initiatieven

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid en snelheid voorop staan? Dan zoekt Olmia Procestechniek jou! Wij zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Sales Engineer die ons team in Midden en Noord Nederland komt versterken!

Wie zijn wij?

Olmia Procestechniek is sinds 2004 dé specialist in meet- en regeltechniekoplossingen voor de industrie. We bieden een breed scala aan producten, waaronder pompen, afsluiters, magneetventielen en instrumentatie van topmerken als Thomas Gardner Denver, Flowline, SVS magneetventielen, Burkert en Festo. Daarnaast ontwikkelen we ook onze eigen merk materialen voor proces- en productiebedrijven. Olmia staat bekend om onze klantvriendelijke en betrouwbare dienstverlening en snelle levering.

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer bij Olmia Procestechniek ga je aan de slag in Midden en Noord Nederland (boven de A15), waar je het aanspreekpunt bent voor klanten en zorgt voor deskundig advies. Je zult een afwisselende mix van klantbezoeken en telefonisch contact hebben, waarbij je jouw commerciële talenten inzet om nieuwe omzet te genereren en bestaande klanten te adviseren. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het opstarten en opvolgen van salestrajecten.
  • Het onderhouden en actualiseren van ons CRM-systeem.
  • Het opstellen van offertes en het uitwerken van voorstellen.
  • Het actief benaderen van bestaande en nieuwe relaties om new business te genereren.
  • Samenwerken met de binnendienst om nieuwe saleskansen te benutten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Sales Engineer die:

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau in een technische commerciële richting.
  • Minimaal 2 jaar commerciële ervaring heeft in technische materialen.
  • Commercieel ingesteld is, resultaatgericht en communicatief vaardig.
  • Doorzettingsvermogen heeft en zelfstandig kan werken.
  • Bekwaam is in het gebruik van Office 365 en CRM-systemen.
  • Goede beheersing heeft van de Engelse taal; kennis van Duits of andere Europese talen is een plus.
  • In het bezit is van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Bij Olmia Procestechniek bieden we je een uitdagende functie waarin je je commerciële en technische vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Je komt terecht in een jonge, dynamische onderneming met een prettige werksfeer en veel ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden wij:

  • Een competitief salaris vanaf €3.300,00 per maand.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
  • Een auto en telefoon van de zaak.
  • De mogelijkheid om hybride te werken vanuit ons kantoor in Tiel of vanuit huis.
  • Leuke extra’s zoals bedrijfsfeesten, een kerstpakket en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al als de nieuwe Sales Engineer bij Olmia Procestechniek en wil je bijdragen aan ons succes? Stuur dan je CV en motivatie naar Nous@olmia.nl of bel ons op: 0344 – 726 909. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer Lezen