Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Service part – Protective Switch – 700599

Placeholder

Service part – Protective Switch – 700599

SKU: 700599

41,80

Exclusief btw en verzendkosten.

✔Betrouwbaarheid  ✔Duurzaamheid  ✔Precisie

Ontdek nu het service onderdeel “700599” voor de LW-300 en de LW-400 van Thomas Gardner Denver!

De Protective Switch Kit voor de LW-300 en LW-400 Linear Diaphragm Pumps is een cruciaal serviceonderdeel dat ontworpen is om de veiligheid en betrouwbaarheid van deze pompen te waarborgen. Deze kit omvat een microschakelaar met een afdekplaat en is bedoeld om de pomp te beschermen tegen overbelasting en andere operationele problemen die de werking kunnen verstoren of schade kunnen veroorzaken.

Inhoud van de Protective Switch Kit

De Protective Switch Kit voor de LW-300 en LW-400 bestaat uit de volgende onderdelen:
  • 1 x Microschakelaar met afdekplaat
Elke LW-300 en LW-400 pomp is uitgerust met twee van deze beschermingsschakelaars om redundante beveiliging te bieden en de pomp te beschermen tegen mogelijke schade.

Beschrijving van de Onderdelen

Microschakelaar met afdekplaat: De microschakelaar is een essentieel onderdeel dat fungeert als een beveiligingsmechanisme voor de pomp. Deze schakelaar detecteert afwijkingen in de werking van de pomp, zoals overbelasting of onregelmatigheden in de luchtdruk, en schakelt de pomp automatisch uit om schade te voorkomen. De afdekplaat beschermt de microschakelaar tegen externe invloeden zoals stof en vocht, waardoor de levensduur en betrouwbaarheid van de schakelaar worden verlengd.

Voordelen van de Protective Switch Kit

Het gebruik van de Protective Switch Kit biedt diverse voordelen:
  • Verbeterde veiligheid: De microschakelaar beschermt de pomp tegen schade door overbelasting of andere operationele problemen door de pomp automatisch uit te schakelen bij detectie van afwijkingen.
  • Verhoogde betrouwbaarheid: Door het voorkomen van schade aan de interne componenten van de pomp, draagt de kit bij aan een langere levensduur en consistent betrouwbare werking.
  • Bescherming tegen omgevingsinvloeden: De afdekplaat beschermt de microschakelaar tegen stof, vuil en vocht, wat de prestaties en duurzaamheid van de schakelaar verbetert.
  • Kostenbesparing: Door schade en storingen te voorkomen, helpt de kit bij het verminderen van onderhoudskosten en stilstand van de pompen.

Algemene Kenmerken van de LW-300 en LW-400

De LW-300 en LW-400 Linear Diaphragm Pumps zijn ontworpen met diverse geavanceerde kenmerken die hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid onderstrepen:
  • Olievrije werking: De pompen werken zonder de noodzaak van olie, wat zorgt voor een schone en onderhoudsarme werking.
  • Lange levensduur: Met hoogwaardige materialen en robuuste constructie bieden de LW-300 en LW-400 betrouwbare prestaties over een lange periode.
  • Energie-efficiëntie: De pompen zijn ontworpen voor laag energieverbruik, wat resulteert in lagere operationele kosten.
  • Lage geluids- en trillingsniveaus: Ideaal voor omgevingen waar stilte en minimale trillingen vereist zijn.
  • Beschermingsklasse IP54: Biedt bescherming tegen stof en spatwater, wat de pompen geschikt maakt voor diverse industriële toepassingen.
  • CE-goedkeuring: Voldoet aan Europese normen voor veiligheid en kwaliteit.
  • Geïntegreerde inlaatfilter: Verbetert de luchtkwaliteit en beschermt de interne componenten.
  • RoHS-conformiteit: Voldoet aan milieunormen voor de beperking van gevaarlijke stoffen.
De Protective Switch Kit voor de LW-300 en LW-400 Linear Diaphragm Pumps biedt een belangrijke oplossing voor het beschermen en optimaliseren van de werking van deze pompen. Door regelmatig gebruik van deze kit kunnen gebruikers de veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur van hun pompen maximaliseren, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor diverse industriële en commerciële toepassingen. Met de juiste onderdelen en onderhoud kunnen de LW-300 en LW-400 pompen blijven voldoen aan de hoge eisen van moderne bedrijfsomgevingen, waar betrouwbaarheid en efficiëntie essentieel zijn voor succesvolle operaties. De dubbele bescherming met twee microschakelaars per pomp onderstreept het belang van redundantie in kritieke systemen en verzekert continue operationele veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!