Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Service part – Air Filter Kit – 700510

AIR FILTER YASUNAGA

Service part – Air Filter Kit – 700510

SKU: 700510

133,10

Exclusief btw en verzendkosten.

✔Betrouwbaarheid  ✔Duurzaamheid  ✔5-pack

Ontdek nu het service onderdeel “700510” voor de LW-240, de LW-300 en de LW-400 van Thomas Gardner Denver!

De Air Filter Kit “700510” voor de LW-240, LW-300 en LW-400 Linear Diaphragm Pumps is een cruciaal serviceonderdeel dat is ontworpen om de prestaties en levensduur van deze pompen te optimaliseren. Deze kit bevat meerdere luchtfilterelementen en bijbehorende pakkingen, die samenwerken om een schone en efficiënte luchttoevoer naar de pompen te garanderen.

Inhoud van de Air Filter Kit

De Air Filter Kit “700510” voor de LW-240, LW-300 en LW-400 bestaat uit:
  • Vijf luchtfilterelementen
  • Vijf luchtfilterpakkingen
Deze onderdelen zijn van essentieel belang voor het handhaven van de luchtkwaliteit en het beschermen van de interne componenten van de pompen tegen verontreinigingen.

Beschrijving van de Onderdelen

Luchtfilterelementen: De luchtfilterelementen in deze kit zijn ontworpen om stof, vuil en andere verontreinigingen uit de inkomende lucht te filteren voordat deze de pomp bereikt. Dit helpt om de interne componenten van de pompen te beschermen tegen schade en slijtage, wat essentieel is voor een lange levensduur en betrouwbare werking. Luchtfilterpakkingen: De luchtfilterpakkingen zorgen voor een goede afdichting rondom de luchtfilterelementen, waardoor lekkages worden voorkomen en de efficiëntie van de luchtinlaat wordt gemaximaliseerd. Hierdoor blijft de luchtstroom naar de pompen consistent en betrouwbaar.

Voordelen van de Air Filter Kit

Het gebruik van de Air Filter Kit “700510” biedt verschillende voordelen:
  • Optimale luchtkwaliteit: Door schone luchttoevoer te garanderen, helpen de luchtfilterelementen bij het handhaven van optimale prestaties van de pompen.
  • Bescherming tegen verontreinigingen: Ze beschermen de interne mechanismen van de pompen tegen schadelijke deeltjes, wat bijdraagt aan een verlengde levensduur.
  • Verbeterde efficiëntie: Door het verminderen van vervuiling en verstoppingen in de pompen, verbetert de kit de algehele efficiëntie van het pompsysteem.
  • Kostenbesparing: Door preventief onderhoud en bescherming te bieden, helpt de kit bij het verminderen van onderhoudskosten en downtime van de pompen.

Algemene Kenmerken van de LW-240, LW-300 en LW-400

De LW-240, LW-300 en LW-400 pompen bieden geavanceerde functies die hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid onderstrepen:
  • Olievrije werking: Deze pompen vereisen geen smering met olie, wat zorgt voor een schone werkomgeving en minder onderhoud.
  • Lange levensduur: Met robuuste constructie en hoogwaardige materialen bieden ze betrouwbare prestaties gedurende vele jaren.
  • Energie-efficiëntie: Ze zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, wat resulteert in lagere bedrijfskosten en milieuvriendelijkheid.
  • Lage geluids- en trillingsniveaus: Ze zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar een stille werking vereist is, zoals in medische toepassingen of laboratoria.
  • Beschermingsklasse IP54: Ze zijn beschermd tegen stof en spatwater, wat hen geschikt maakt voor gebruik in diverse industriële omgevingen.
  • CE-goedkeuring: Ze voldoen aan Europese normen voor veiligheid en kwaliteit, wat hun betrouwbaarheid en conformiteit onderstreept.
  • Geïntegreerde inlaatfilter: Dit verbetert de luchtkwaliteit en beschermt de interne componenten.
  • RoHS-conformiteit: Ze voldoen aan milieunormen voor de beperking van gevaarlijke stoffen.
De Air Filter Kit voor de LW-240, LW-300 en LW-400 Linear Diaphragm Pumps biedt een essentiële oplossing voor het behoud en de optimalisatie van deze pompen. Door regelmatig gebruik van deze kit kunnen gebruikers de prestaties en levensduur van hun pompen maximaliseren, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor diverse industriële en commerciële toepassingen. Met de juiste onderdelen en onderhoud kunnen de pompen blijven voldoen aan de strenge eisen van moderne bedrijfsomgevingen, waar betrouwbaarheid en efficiëntie essentieel zijn voor succesvolle operaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!