Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Service part – Maintenance Rebuild Kit – 700607

Placeholder

Service part – Maintenance Rebuild Kit – 700607

SKU: 700607

171,60

Exclusief btw en verzendkosten.

✔Betrouwbaarheid  ✔Duurzaamheid  ✔Precisie

Ontdek nu het service onderdeel “700607” voor de LW-240 van Thomas Gardner Denver!

De Maintenance Rebuild Kit “700607” voor de LW-240 Linear Diaphragm Pump is een essentiële set van onderdelen die speciaal is ontworpen om de prestaties en levensduur van deze krachtige pomp te optimaliseren. Deze kit bevat alle noodzakelijke componenten om de interne mechanismen van de pomp te vernieuwen en te onderhouden, waardoor deze geschikt blijft voor een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen.

Inhoud van de Maintenance Rebuild Kit

De Maintenance Rebuild Kit “700607” voor de LW-240 bestaat uit:
  • Vier pomphoofden met kleppen
  • Vier membraanassemblages
  • Vier membraannoten
  • Vier membraanringen
  • Eén luchtfilterelement
  • Eén luchtfilterpakking
Deze onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd om samen te werken en de pomp te beschermen tegen slijtage, vervuiling en operationele problemen.

Beschrijving van de Onderdelen

Pomphoofden met kleppen: De pomphoofden zijn cruciale onderdelen die zorgen voor de juiste werking van de pomp door lucht in en uit te laten stromen. De kleppen in de pomphoofden zorgen ervoor dat de luchtstroom gecontroleerd en efficiënt is, wat bijdraagt aan de algemene prestaties van de pomp. Membraanassemblages: De membranen zijn flexibele componenten die de kern vormen van de pompwerking. Ze zorgen voor de beweging van lucht door de pomp, en hun integriteit is essentieel voor een betrouwbare werking. De membranen in de rebuild kit zijn ontworpen voor duurzaamheid en consistentie. Membraannoten en membranenringen: Deze onderdelen zijn essentieel voor de montage en bevestiging van de membranen binnen de pomp. Ze zorgen voor een veilige en stabiele bevestiging, wat bijdraagt aan de levensduur en efficiëntie van de pomp. Luchtfilterelement en luchtfilterpakking: Het luchtfilterelement zorgt voor schone luchttoevoer naar de pomp, wat cruciaal is voor het voorkomen van verontreiniging en slijtage van de interne componenten. De luchtfilterpakking zorgt voor een goede afdichting, waardoor de efficiëntie van de luchtinlaat wordt gemaximaliseerd.

Voordelen van de Maintenance Rebuild Kit

Het gebruik van de Maintenance Rebuild Kit “700607” biedt verschillende voordelen:
  • Verlengde levensduur: Door het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen helpt de kit om de levensduur van de pomp te verlengen.
  • Verbeterde prestaties: Nieuwe pompcomponenten zorgen voor een optimale werking, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en betrouwbaarheid.
  • Kostenbesparing: Regelmatig onderhoud met de rebuild kit kan dure reparaties en stilstand voorkomen, wat leidt tot lagere onderhoudskosten op de lange termijn.
  • Bescherming tegen vervuiling: Het luchtfilterelement en de pakking beschermen de interne mechanismen van de pomp tegen stof en vuil, wat de prestaties en duurzaamheid verbetert.

Algemene Kenmerken van de LW-240

De LW-240 Linear Diaphragm Pump is ontworpen met diverse geavanceerde kenmerken die haar geschikt maken voor uiteenlopende toepassingen:
  • Olievrije werking: De pomp werkt zonder de noodzaak van olie, wat zorgt voor een schone en onderhoudsarme werking.
  • Lange levensduur: Met hoogwaardige materialen en robuuste constructie biedt de LW-240 betrouwbare prestaties over een lange periode.
  • Energie-efficiëntie: De pomp is ontworpen voor laag energieverbruik, wat resulteert in lagere operationele kosten.
  • Lage geluids- en trillingsniveaus: Ideaal voor omgevingen waar stilte en minimale trillingen vereist zijn.
  • Beschermingsklasse IP54: Biedt bescherming tegen stof en spatwater, wat de pomp geschikt maakt voor diverse industriële toepassingen.
  • CE-goedkeuring: Voldoet aan Europese normen voor veiligheid en kwaliteit.
  • Geïntegreerde inlaatfilter: Verbetert de luchtkwaliteit en beschermt de interne componenten.
  • RoHS-conformiteit: Voldoet aan milieunormen voor de beperking van gevaarlijke stoffen.

Conclusie

De Maintenance Rebuild Kit voor de LW-240 Linear Diaphragm Pump biedt een uitgebreide oplossing voor het onderhoud en de optimalisatie van deze veelzijdige pomp. Door regelmatig gebruik van deze kit kunnen gebruikers de prestaties en betrouwbaarheid van hun pompen maximaliseren, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor diverse industriële en commerciële toepassingen. Met de juiste onderdelen en onderhoud kunnen de LW-240 pompen blijven voldoen aan de hoge eisen van moderne bedrijfsomgevingen, waar betrouwbaarheid en efficiëntie essentieel zijn voor succesvolle operaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!

Bijbehorende onderdelen