Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Service part – Maintenance Rebuild Kit – 700605

Placeholder

Service part – Maintenance Rebuild Kit – 700605

SKU: 700605

143,00

Exclusief btw en verzendkosten.

✔Betrouwbaarheid  ✔Duurzaamheid  ✔Precisie

Ontdek nu het service onderdeel ” 700605″ voor de LP-150HN en de LP-200HN van Thomas Gardner Denver!

De Maintenance Rebuild Kit “700605” voor de LP-150HN en LP-200HN Linear Diaphragm Pumps is een essentieel serviceonderdeel ontworpen om de langdurige en betrouwbare werking van deze pompen te waarborgen. Deze kit bevat een uitgebreide set van vervangende onderdelen die nodig zijn voor periodiek onderhoud en revisie van de pomp, waardoor deze in optimale staat blijft presteren.

Inhoud van de Maintenance Rebuild Kit

De Maintenance Rebuild Kit voor de LP-150HN en LP-200HN omvat:
  1. Twee pompkoppen met kleppen
  2. Twee membraansamenstellingen
  3. Twee membraanmoeren
  4. Twee membraanringen
  5. Eén luchtfilterelement
  6. Eén luchtfilterpakking
  7. Eén afdekplaatpakking
Deze onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om te voldoen aan de hoge standaarden van de LP-serie pompen en zijn essentieel voor het behoud van optimale prestaties.

Beschrijving van de Onderdelen

Pompkoppen met kleppen: De pompkoppen met kleppen zijn cruciaal voor het reguleren van de luchtstroom binnen de pomp. Ze zorgen ervoor dat de lucht op de juiste momenten wordt ingevoerd en afgevoerd, wat essentieel is voor een efficiënte werking. De kleppen zijn ontworpen om slijtage te weerstaan en bieden een betrouwbare werking gedurende lange periodes. Membraansamenstellingen: De membraansamenstellingen vormen het hart van de pomp. Deze membranen bewegen op en neer om de lucht te verplaatsen, en hun conditie is van cruciaal belang voor de prestaties van de LP-150HN en LP-200HN pompen. De vervanging van versleten membranen herstelt de efficiëntie en output van de pomp, waardoor deze zijn taak effectief kan blijven uitvoeren. Membraanmoeren en -ringen: Deze onderdelen zijn ontworpen om de membranen stevig op hun plaats te houden en lekkage te voorkomen. Ze dragen bij aan de stabiliteit en de langdurige werking van de pomp, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Regelmatig onderhoud en vervanging van deze onderdelen verlengen de levensduur van de pomp aanzienlijk. Luchtfilterelement en luchtfilterpakking: Het luchtfilterelement zorgt voor schone luchtinlaat naar de pomp, waardoor de interne componenten worden beschermd tegen verontreinigingen en slijtage. De luchtfilterpakking zorgt voor een goede afdichting van het luchtfilter, wat essentieel is om te voorkomen dat ongefilterde lucht de pomp binnendringt. Beide onderdelen moeten regelmatig worden gecontroleerd en vervangen om de optimale werking van de pomp te handhaven. Afdekplaatpakking: De afdekplaatpakking zorgt voor een waterdichte afsluiting van de pompbehuizing. Het voorkomt lekkage en beschermt de interne mechanische componenten tegen water en stof, wat essentieel is voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de LP-150HN en LP-200HN pompen.

Voordelen van de Maintenance Rebuild Kit

Het gebruik van de Maintenance Rebuild Kit “700605” biedt verschillende voordelen:
  • Verlengde levensduur: Door tijdig versleten onderdelen te vervangen, kan de levensduur van de pomp significant worden verlengd.
  • Optimale prestaties: De kit zorgt ervoor dat de pomp efficiënt blijft werken en zijn maximale capaciteit behoudt.
  • Kostenbesparend: Preventief onderhoud helpt dure reparaties en ongeplande stilstand te voorkomen, wat op lange termijn kostenbesparend is.
  • Wereldwijd servicenetwerk: Met een wereldwijd servicenetwerk is het gemakkelijk om aan vervangende onderdelen en technische ondersteuning te komen, waar de pomp ook wordt gebruikt.

Algemene Kenmerken van de LP-150HN en LP-200HN

De LP-150HN en LP-200HN Linear Diaphragm Pumps zijn ontworpen met de volgende kenmerken:
  • Olievrije werking: Ze vereisen geen oliesmering, waardoor ze schoon en onderhoudsarm zijn.
  • Lange levensduur: Dankzij hoogwaardige materialen en constructie bieden ze een betrouwbare werking gedurende vele jaren.
  • Laag energieverbruik: Ze zijn ontworpen om efficiënt te werken en energie te besparen.
  • Laag geluids- en trillingsniveau: Ze zijn ideaal voor toepassingen waar stilte en minimale trillingen essentieel zijn.
  • Beschermingsklasse IP54: Ze zijn beschermd tegen stof en spatwater, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in diverse omgevingen.
  • CE-goedkeuring: Ze voldoen aan de Europese normen voor veiligheid en kwaliteit.

Typische Toepassingen

De LP-150HN en LP-200HN pompen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder:
  • Afvalwaterbeluchting
  • Aquarium beluchting
  • Gas- en deeltjesanalyse
  • Luchtmatrassen
  • Compressietherapie
  • Batterijbeluchting
  • Grijswaterbehandeling
  • Proceswaterrecycling
Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor gebruik in verschillende industrieën en commerciële omgevingen, waar betrouwbaarheid en efficiëntie cruciaal zijn.

Conclusie

De Maintenance Rebuild Kit voor de LP-150HN en LP-200HN Linear Diaphragm Pump is een onmisbaar onderdeel voor het onderhoud en de optimalisatie van deze pompen. Door regelmatig gebruik te maken van deze kit kunnen gebruikers de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van hun pompen maximaliseren, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor diverse toepassingen. Met de juiste onderdelen en onderhoud kunnen de LP-150HN en LP-200HN pompen blijven voldoen aan de hoge eisen van moderne industriële en commerciële toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!