Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Service part – Maintenance Rebuild Kit – 700579

Placeholder

Service part – Maintenance Rebuild Kit – 700579

SKU: 700579

123,20

Exclusief btw en verzendkosten.

✔Betrouwbaarheid  ✔Duurzaamheid  ✔Precisie

Ontdek nu het service onderdeel “700579” voor de AP-80H, AP-100 en de AP-120 van Thomas Gardner Denver!

De Maintenance Rebuild Kit ” 700579″ voor de AP-80H, AP-100  en de AP-120 Linear Diaphragm Pumps is een essentiële set voor het uitvoeren van periodiek onderhoud en het waarborgen van de optimale prestaties van deze pompen. Deze kit bevat alle benodigde onderdelen om de pomp volledig te reviseren en ervoor te zorgen dat deze blijft functioneren zoals bedoeld. De onderdelen in de kit zijn zorgvuldig geselecteerd om slijtagegevoelige componenten te vervangen en de levensduur van de pomp te verlengen.

Inhoud van de Maintenance Rebuild Kit

De Maintenance Rebuild Kit ” 700579″ voor de AP-80H, AP-100 en de AP-120 bestaat uit:
  1. Twee pompkoppen met kleppen
  2. Twee membraansamenstellingen
  3. Twee membraanpakkingen
  4. Twee membraanmoeren
  5. Twee membraanringen
  6. Eén luchtfilterelement
  7. Eén luchtfilterpakking
  8. Eén afdekplaatpakking

Beschrijving van de Onderdelen

Pompkoppen met kleppen: De pompkoppen met kleppen zijn cruciale onderdelen die zorgen voor de juiste luchtstroom binnen de pomp. Deze kleppen regelen de inlaat en uitlaat van lucht, wat essentieel is voor de efficiënte werking van de pomp. Vervanging van deze onderdelen helpt om luchtlekken te voorkomen en de pomp op volle capaciteit te laten werken. Membraansamenstellingen: De membraansamenstellingen zijn de kern van de pompwerking. Deze membranen bewegen op en neer om lucht te verplaatsen, en hun conditie is van groot belang voor de prestaties van de pomp. Door versleten membranen te vervangen, kan de efficiëntie en output van de pomp worden hersteld. Membraanpakkingen, -moeren en -ringen: Deze onderdelen zijn essentieel voor het afdichten en bevestigen van de membranen binnen de pomp. Ze zorgen ervoor dat de membranen stevig op hun plaats blijven en voorkomen lucht- en druklekken. Regelmatige vervanging van deze componenten helpt om de integriteit van de pomp te waarborgen. Luchtfilterelement en luchtfilterpakking: Het luchtfilterelement zorgt ervoor dat alleen schone lucht de pomp binnenkomt, wat de interne componenten beschermt tegen stof en andere verontreinigingen. De luchtfilterpakking zorgt voor een goede afdichting van het filter, wat essentieel is om te voorkomen dat ongefilterde lucht de pomp binnendringt. Het regelmatig vervangen van het filterelement en de pakking helpt om de pomp schoon en efficiënt te houden. Afdekplaatpakking: De afdekplaatpakking zorgt voor een goede afdichting van de pompbehuizing. Het voorkomt dat lucht en vuil de behuizing binnendringen en beschermt de interne componenten van de pomp. Deze pakking moet regelmatig worden gecontroleerd en vervangen om lekkages en slijtage aan de interne componenten te voorkomen.

Voordelen van de Maintenance Rebuild Kit

Het gebruik van de Maintenance Rebuild Kit ” 700579″ biedt diverse voordelen:
  • Verlengde levensduur: Door versleten en beschadigde onderdelen tijdig te vervangen, kan de levensduur van de pomp aanzienlijk worden verlengd.
  • Verbeterde prestaties: Regelmatig onderhoud met de juiste onderdelen zorgt ervoor dat de pomp efficiënt blijft werken en zijn maximale capaciteit behoudt.
  • Kostenbesparing: Preventief onderhoud helpt om dure reparaties en onverwachte uitvaltijd te voorkomen, wat op de lange termijn kostenbesparend werkt.
  • Wereldwijd servicenetwerk: Met een wereldwijd servicenetwerk is het gemakkelijk om aan vervangende onderdelen en technische ondersteuning te komen, ongeacht waar de pomp wordt gebruikt.

Algemene Kenmerken van de AP-80H, AP-100 en de AP-120

De Linear Diaphragm Pumps staan bekend om hun olie-vrije werking, lange levensduur, lage energieverbruik en lage geluids- en trillingsniveau. Ze zijn ontworpen met een beschermingsklasse IP54, CE-goedkeuring en een geïntegreerd inlaatfilter, wat ze geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen zoals afvalwaterbeluchting, aquarium beluchting, gas- en deeltjesanalyse, luchtmatrassen, compressietherapie, batterijbeluchting, grijswaterbehandeling en proceswaterrecycling.

Conclusie

De Maintenance Rebuild Kit is een onmisbaar hulpmiddel voor het onderhoud van de Linear Diaphragm Pumps. Door gebruik te maken van deze kit kunnen gebruikers de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun pompen waarborgen, wat resulteert in een langere levensduur en lagere operationele kosten. Met deze set blijven de pompen optimaal presteren in diverse toepassingen, van afvalwaterbehandeling tot compressietherapie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!

Bijbehorende onderdelen