Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Wob-L Piston pump 3D19 – 3D191250IRSLSCE

Wob-L Piston pump 3D19 – 3D191250IRSLSCE

SKU: 3D191250IRSLSCE

583,80

Exclusief btw en verzendkosten.
Voeding: 12VDC
Flow: 35,4 l/min

✔Duurzaamheid ✔Efficiëntie ✔Innovatie

De “3D191250IRSLSCE” 319 Serie Wob-L Piston Pumps: geavanceerde technologie voor uitmuntende prestaties

De 319 serie Wob-L Piston Pumps vertegenwoordigt een toppunt van technologische innovatie en betrouwbaarheid binnen de wereld van Vloeistofverplaatsingspompen. Ontworpen met een scala aan geavanceerde functies en materialen, biedt deze serie een optimale oplossing voor uiteenlopende industriële en medische toepassingen. In deze beschrijvende tekst bespreken we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de 319 serie Wob-L Piston Pumps. Benieuwd naar ons gehele assortiment Wob-L Piston Pumps? Bekijk het hier!

Olie-vrije werking

Een van de meest opvallende kenmerken van de 319 serie “3D191250IRSLSCE” is de oil-less werking. Door het elimineren van smeerolie in het pompsysteem, biedt de pomp niet alleen een schonere werking, maar ook minder onderhoud. Dit maakt de pomp uitermate geschikt voor toepassingen waarbij olievrije operaties vereist zijn, zoals in de medische industrie, voedingsmiddelenproductie en laboratoria.

Hoogwaardige materialen en constructie

De 319 serie pompen zijn vervaardigd uit die cast aluminium componenten. Aluminium is gekozen vanwege zijn lichtgewicht eigenschappen, hoge thermische geleidbaarheid en uitstekende corrosiebestendigheid. Deze eigenschappen dragen bij aan een langere levensduur van de pomp, zelfs in veeleisende omgevingen. Bovendien zijn alle natte aluminium onderdelen speciaal behandeld om corrosie door vocht te voorkomen, wat de duurzaamheid van de pomp verder vergroot.

Stalen montagebeugels met trillingsdempers

Om de stabiliteit en duurzaamheid tijdens de werking te waarborgen, zijn de pompen uitgerust met stalen montagebeugels voorzien van trillingsdempers. Deze dempers minimaliseren de vibraties, wat niet alleen de levensduur van de pomp verlengt, maar ook zorgt voor een stillere werking. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar trillingen en geluidsoverlast tot een minimum beperkt moeten worden, zoals in laboratoria en ziekenhuizen.

Roestvrijstalen inlaatklep en PTFE zuigerringen

De 319 serie pompen zijn voorzien van roestvrijstalen inlaatkleppen, die duurzaamheid en corrosiebestendigheid garanderen. Daarnaast zijn de zuigerringen vervaardigd uit PTFE (polytetrafluorethyleen), een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende slijtvastheid en chemische inertie. Deze eigenschappen zorgen voor een efficiënte en langdurige werking van de pomp, zelfs bij intensief gebruik.

Thermisch beschermde motor

Een ander belangrijk kenmerk van de 319 serie ”3D191250IRSLSCE” is de thermisch beschermde motor. Deze motor schakelt automatisch uit bij oververhitting, wat schade aan de pomp voorkomt en de veiligheid verhoogt. Dit is vooral nuttig in toepassingen waar de pomp continu of onder zware omstandigheden moet werken. Hoewel de 319 serie pompen ontworpen zijn voor intermitterende werking, bieden ze uitstekende prestaties tijdens korte en intensieve werkperioden. Dit maakt de pompen geschikt voor toepassingen waarbij continue werking niet vereist is, maar waar hoge prestaties en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn.

Onderdrukking van uitzending van straling

Een extra voordeel van de 319 serie is de onderdrukking van uitgestraalde emissies. Dit maakt de pompen geschikt voor gebruik in elektronische omgevingen waar elektromagnetische interferentie een probleem kan vormen. Dit kenmerk is essentieel voor toepassingen in de medische en wetenschappelijke sectoren waar precisie-apparatuur wordt gebruikt.

Toepassingsmogelijkheden en maatwerk

De veelzijdigheid van de 319 serie Wob-L Piston Pumps maakt deze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van industriële processen tot medische apparatuur. Voor specifieke toepassingen en eisen biedt de fabriek de mogelijkheid tot maatwerkoplossingen, waardoor de pomp aangepast kan worden aan de unieke behoeften van de klant.

Conclusie

De 319 serie Wob-L Piston Pumps combineert geavanceerde technologie met robuuste constructie en betrouwbaarheid. Met functies zoals oil-less werking, hoogwaardige materialen, innovatieve trillingsdempers, roestvrijstalen inlaatkleppen, PTFE zuigerringen, thermische bescherming en maatwerkopties, biedt deze serie een superieure oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om industriële processen, medische apparatuur of andere gespecialiseerde toepassingen, de 319 serie Wob-L Piston Pumps “3D191250IRSLSCE” staat garant voor uitmuntende prestaties en duurzaamheid.
Weight 2900 g
Max. stroom consumptie

236W

Voeding

Merk

Flow (l/min)