Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / WOB-L Piston pump 8005 – 80050039

80050079

WOB-L Piston pump 8005 – 80050039

SKU: 80050039

271,95

Exclusief btw en verzendkosten.
Voeding: 12VDC
Max. Vacuum: -780 mbar

✔Onderhoudsvrij ✔Olievrij ✔Compact

Ontdek nu de “80050039” 8005-serieWob-L Piston Pump van Thomas Gardner Denver!

De 8005 serieWob-L Piston Pump vertegenwoordigt een geavanceerde oplossing binnen de pomptechnologie, specifiek ontworpen voor betrouwbare prestaties in diverse industriële en commerciële toepassingen. Deze serie biedt een breed scala aan kenmerken die het een veelzijdige keuze maken voor omgevingenWaar duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Benieuwd naar ons gehele assortimentWob-L Piston Pumps? Bekijk het hier!

Onderhoudsvrij en Olievrij Ontwerp

Een van de meest prominente kenmerken van de 8005 serie “80050039” is het onderhoudsvrije en olie-vrije ontwerp. Dit maakt de pomp ideaal voor toepassingenWaar zuiverheid van lucht of Vloeistoffen essentieel is, zoals in de farmaceutische industrie, laboratoria en voedselverwerking. Het elimineren van olie vermindert niet alleen de kans op verontreiniging, maar vereenvoudigt ook het onderhoudsproces en verlaagt de operationele kosten.

Compact en Efficiënt Ontwerp

Met zijn compacte ontwerp biedt de 8005 serie een hoge prestatie-dichtheid,Wat essentieel is in situatiesWaar ruimte beperkt is. Ondanks zijn kleine formaat is de pomp uitgebalanceerd voor een soepeleWerking met minimale trillingen. Dit draagt bij aan een stilleWerkomgeving en vermindert slijtage,Wat de levensduur van de pomp verlengt en de algehele efficiëntie verhoogt.  De 8005 serie is ontworpen om continu te kunnen draaien,Wat hem geschikt maakt voor toepassingenWaar betrouwbaarheid en langdurige prestaties essentieel zijn. Of het nu gaat om industriële processen, medische apparatuur of laboratoriumapparatuur, deze pomp kan langdurig en betrouwbaar operationeel blijven.

Materialen enWetted Parts

Afhankelijk van het model binnen de serie, zijn deWetted parts geconstrueerd met materialen die zijn afgestemd op specifieke vereisten:
  • Series 8003/8005/8006: Hittebestendig, hoogwaardig plastic en elastomeer kleppen voor optimale prestaties onder variabele temperaturen en omstandigheden.
  • Series 8009: Corrosiebestendige aluminium onderdelen en roestvrijstalen kleppen, ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in uitdagende omgevingen.

Lange Levensduur en Hoogwaardige Prestaties

Alle modellen in de 8005 serie “80050039” zijn uitgerust met een lange levensduur en hoogwaardige zuigerafdichtingen van PTFE compound. Dit verzekert een betrouwbare afdichting en minimaliseert het risico op lekkages, zelfs bij langdurig gebruik onder verschillende druk- en temperatuursomstandigheden. De veelzijdigheid van de 8005 serie maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen,Waaronder chemische verwerking,Waterbehandeling, HVAC-systemen, en meer. De pompen binnen deze serie voldoen aan internationale normen en zijn ontworpen met het oog op veiligheid en kwaliteit.

Conclusie

De 8003 serieWob-L Piston Pump biedt een combinatie van geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en efficiëntie. Met zijn onderhoudsvrije, olie-vrije ontwerp, compacte constructie, geschiktheid voor continu gebruik en gebruik van hoogwaardige materialen, is deze serie een ideale keuze voor industrieën die streven naar consistente prestaties en minimale downtime. De robuuste bouw en de mogelijkheid om teWerken onder uiteenlopende omstandigheden maken de 8005 serie tot een betrouwbare partner in diverse industriële en commerciële omgevingen.
Weight 1100 g
Vacuum (mBar)

Medium

Voeding

Merk