Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / LP-200HN Thomas/Yasunaga

LP-200HN

LP-200HN Thomas/Yasunaga

SKU: 52500202

629,50

Exclusief btw en verzendkosten.
Voeding: 230VAC
Max. Druk: 0,2 bar
Flow: 200 l/min

✔Hoge luchtstroom ✔Betrouwbare prestaties ✔Stille werking

Thomas Gardner Denver LP-200HN Luchtpomp – Krachtige en Efficiënte Luchtoplossingen

De Thomas Gardner Denver LP-200HN luchtpomp is een robuuste en efficiënte oplossing ontworpen voor zware industriële toepassingen. Deze pomp biedt hoge prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in toepassingen zoals waterbehandeling, aquacultuur, en pneumatische systemen.

Belangrijkste Kenmerken van de LP-200HN Luchtpomp

  • Hoge Luchtstroom: De LP-200HN levert een indrukwekkende luchtstroom, wat essentieel is voor het efficiënt ondersteunen van industriële processen.
  • Betrouwbare Prestaties: Deze pomp is gebouwd met duurzame materialen om langdurige prestaties te garanderen, zelfs in veeleisende omgevingen.
  • Stille Werking: Ondanks zijn krachtige prestaties werkt de LP-200HN stil, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar geluidsreductie belangrijk is.
  • Eenvoudig Onderhoud: Ontworpen voor eenvoudige toegang en onderhoud, waardoor stilstandstijden tot een minimum worden beperkt.

Toepassingen van de LP-200HN Luchtpomp

De veelzijdigheid van de LP-200HN luchtpomp maakt het geschikt voor verschillende industriële toepassingen:

Waterbehandeling

De LP-200HN is ideaal voor beluchting in waterzuiveringsinstallaties, waar voldoende zuurstoftoevoer essentieel is voor biologische zuiveringsprocessen.

Aquacultuur

In de aquacultuur ondersteunt deze luchtpomp de beluchting van vijvers en tanks, wat bijdraagt aan de gezondheid en groei van vissen en andere aquatische organismen.

Pneumatische Systemen

De LP-200HN kan worden gebruikt in diverse pneumatische systemen, waar betrouwbare en efficiënte luchttoevoer nodig is.

Waarom Kiezen voor de Thomas Gardner Denver LP-200HN Luchtpomp?

De LP-200HN luchtpomp van Thomas Gardner Denver biedt een ongeëvenaarde combinatie van kracht, efficiëntie en betrouwbaarheid. Of u nu een oplossing zoekt voor waterbehandeling, aquacultuur of pneumatische systemen, deze luchtpomp voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Voor meer informatie over de LP-200HN luchtpomp of voor hulp bij het kiezen van de juiste pomp voor uw toepassing, neem contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften.
Weight 8600 g
Druk (bar)

Max. stroom consumptie

200W

Voeding

Merk

Flow (l/min)