Snelbestellen

Met artikelnummer

Home / Shop / Service part – Air Filter and Gasket Kit – 700582Y

AIR FILTER AND GASKET KIT

Service part – Air Filter and Gasket Kit – 700582Y

SKU: 700582Y

Exclusief btw en verzendkosten.

Ontdek nu het service onderdeel  “700582Y” voor de AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120 van Thomas Gardner Denver!

De Air Filter and Gasket Kit voor de AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120 Linear Diaphragm Pumps vormt een essentieel onderdeel van het onderhoudsregime voor deze hoogwaardige pompen. Deze kit is samengesteld uit verschillende kritieke onderdelen die niet alleen de prestaties optimaliseren, maar ook de levensduur van de pompen verlengen door belangrijke componenten te beschermen en te onderhouden.

Inhoud van de Air Filter and Gasket Kit

De Air Filter and Gasket Kit voor de AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120 bestaat uit:
  1. Eén luchtfilterelement
  2. Eén luchtfilterpakking
  3. Eén afdekplaatpakking
  4. Eén geluidsabsorberend net
  5. Eén tankpakking
  6. Twee L-slangen
  7. Twee L-klemmen
Elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge normen van de AP-serie pompen en om te voorzien in specifieke behoeften van onderhoud en service.

Beschrijving van de Onderdelen

Luchtfilterelement en luchtfilterpakking: Het luchtfilterelement speelt een cruciale rol bij het handhaven van schone luchttoevoer naar de pomp. Door stof en deeltjes uit de inkomende lucht te filteren, beschermt het de interne mechanismen tegen verontreinigingen die de prestaties kunnen verminderen of schade kunnen veroorzaken. De luchtfilterpakking zorgt voor een goede afdichting rond het luchtfilter, wat lekkages voorkomt en de efficiëntie van de luchtinlaat optimaliseert. Afdekplaatpakking: Deze pakking is ontworpen om de afdekplaat van de pompbehuizing waterdicht af te sluiten. Het beschermt de interne componenten tegen vocht en stof, waardoor de betrouwbaarheid van de pomp wordt vergroot en de kans op beschadiging door omgevingsfactoren wordt verminderd. Geluidsabsorberend net: Het geluidsabsorberende net is geïntegreerd om geluidsniveaus te verminderen die worden gegenereerd tijdens de werking van de pomp. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar stilte cruciaal is, zoals in medische faciliteiten of laboratoria. Tankpakking: De tankpakking zorgt voor een veilige en lekvrije afdichting tussen de pomp en de aangesloten tank of andere apparatuur. Het minimaliseert drukverlies en draagt bij aan de efficiënte werking van de pomp. L-slangen en L-klemmen: Deze componenten zijn essentieel voor het veilig bevestigen en aansluiten van slangen binnen het pompsysteem. Ze bieden een stevige verbinding die bestand is tegen trillingen en drukschommelingen, wat cruciaal is voor een betrouwbare en langdurige werking van de LP-150HN en LP-200HN pompen.

Voordelen van de Air Filter and Gasket Kit

Het gebruik van de Air Filter and Gasket Kit biedt diverse voordelen:
  • Verbeterde luchtkwaliteit: Door het filteren van de inkomende lucht, helpt de kit om schone luchttoevoer te handhaven, wat resulteert in verbeterde prestaties en een langere levensduur van de pomp.
  • Bescherming tegen verontreinigingen: Het luchtfilterelement en de afdekplaatpakking beschermen interne componenten tegen stof, vuil en vocht, waardoor slijtage en schade worden verminderd.
  • Gereduceerde geluidsniveaus: Het geluidsabsorberende net vermindert operationele geluiden, wat bijdraagt aan een rustige werkomgeving.
  • Langere levensduur: Door het beschermen van kritieke verbindingen en het verminderen van slijtage, verlengt de kit de levensduur van de pomp en verlaagt het de onderhoudskosten op lange termijn.

Algemene Kenmerken van de AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120

De AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120 Linear Diaphragm Pumps zijn uitgerust met geavanceerde functies die hen geschikt maken voor een breed scala aan toepassingen:
  • Olievrije werking: Ze zijn ontworpen om te werken zonder de noodzaak van smeermiddelen, wat resulteert in een schone en onderhoudsarme werking.
  • Lange levensduur: Met hoogwaardige materialen en constructie bieden ze betrouwbare prestaties over een lange levensduur.
  • Energie-efficiëntie: Ze zijn geoptimaliseerd voor laag energieverbruik, wat resulteert in lagere bedrijfskosten en milieuvriendelijkheid.
  • Minimale geluids- en trillingsniveaus: Ze zijn ideaal voor gebruik in omgevingen waar stilte en minimale trillingen vereist zijn.
  • Beschermingsklasse IP54: Ze bieden bescherming tegen stof en spatwater, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in diverse industriële en commerciële omgevingen.
  • CE-goedkeuring: Ze voldoen aan Europese normen voor veiligheid en kwaliteit, wat hun betrouwbaarheid en conformiteit onderstreept.
Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor gebruik in diverse toepassingen waar betrouwbaarheid, efficiëntie en lange levensduur van cruciaal belang zijn.

Conclusie

De Air Filter and Gasket Kit voor de AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120  Linear Diaphragm Pumps biedt een allesomvattende oplossing voor het onderhoud en de optimalisatie van deze pompen. Door regelmatig gebruik te maken van deze kit kunnen gebruikers de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van hun pompen maximaliseren, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor diverse industriële en commerciële toepassingen. Met de juiste onderdelen en onderhoud kunnen de AP-40, AP-50G, AP-60G, AP-80H, AP-100 EN AP-120 pompen blijven voldoen aan de hoge eisen van moderne bedrijfsomgevingen, waarin betrouwbaarheid en efficiëntie cruciaal zijn voor succesvolle operaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen!

Bijbehorende onderdelen